VelaShape – най-известната неинвазивна процедура в света за лечение на целулита и стягане на кожатан

С над 10 години опит в областта на медицинската естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата.

VelaShape използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

VelaShape е единственият апарат за оформяне на тялото, който достига нужната температура в дълбочина, за да предизвика НЕОКОЛАГЕНЕЗА – естествен процес водещ до образуване на нов колаген и еластин!

VelaShape е неоперативна дерматологична процедура за премахване на целулит и за изглаждане и стягане на кожата на тялото. Апаратът VelaShape въздейства с 4 различни енергии едновременно:

  • Инфрачервена светлина
  • Радиочестотна енергия
  • Специална пулс-вакуумна система
  • Масажни колелца, подобряващи лимфния дренаж

Комбинираната енергия действа дълбоко в кожата, за да направи повърхността й по-гладка и стегната. Усиленото топлинно въздействие намалява размерите на мастните камери.

Процедурите с VelaShape са безболезнени и не предизвикват неприятни усещания. Подходящи са за всяка възраст и при всички типове кожа. VelaShape не само изглажда засегнатата от целулит кожа, но и оформя силуета, повишава еластичността и изглажда релефа на кожата.

За ефективно премахване на целулита са необходими между 8-10 процедури с VelaShape, 2 пъти седмично. В зависимост от засегнатите от целулит области отделната процедура е с продължителност 40-50 минути.

След приключване на курса процедури се препоръчва по 1 процедура на всеки 1-3 месеца. Първите резултати се забелязват след 4-6 процедури. Целулитът намалява значително, обиколката на бедрата е с 2 до 4 см по-малка, „зърнестият“ вид на кожата се изглажда.

Резултати

Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Намалява се целулитът. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-2 см. след 3 терапии. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата. Този тип на ефективно загряване и вакуум стимулира растежа на нови и по-качествени колаген и еластин, което води до локализирано намаляване на целулита, обема и подобрява цялостно текстурата на кожата. Клиентите обикновено виждат ясно изразено подобрение в няколко сесии на терапии. Най-често се използва за третирането на целулита в – стомах, корем, паласки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

Какво е ФитоСауна и за какво се използва тя?

Това е мини сауна под форма на бъчва, изработена от екологично чист сибирски кедър. Вашето тяло се потапя в ароматна пара, а главата остава отвън. Лечебният ефект от кедровата фитобъчва се засилва при използването на пара, съдържаща лечебни масла или билки. В кедровите фитопаробъчви могат да се извършват процедури и зa деца. При използването на микс от лечебни билки от планински Алтай, чрез парогенератора, парата се насища с лечебни свойства и допринася за изпълването на капилярите с кислород. Токсините и шлаките максимално се изчистват от организма, по този начин той се изчиства както като цяло, така и на клетъчно ниво. Нормализират се обменните процеси, подобрява се работата на всички органи и системи, възстановяват се защитните сили на организма и неговото подмладяване. Това се потвърждава от широк спектър данни от изследвания и анализ на кръвта в организма.

Счита се, че кедъра е дърво фармацевт. Дървесината му отделя летливи, които убиват или възпрепятстват растежа и развитието на вредните микроорганизми. Билковата бъчва лекува чрез кожата. Счита се, че билките се усвояват от организма чрез кожата до 40 % по- ефективно, от колкото ако пиеш настойка от тях. Загрятата кожа добре възприема билките, които продължават своето действие дори и когато излезете от кедровата бъчва. Микрокапките от лечебните билки остават по кожата и продължават да проникват вътре в организма. След кедровата бъчва не е необходимо да се взима душ!

Фитопроцедурите от едната страна:

  • Изчистват организма и изкарват от него шлаките и токсините;
  • Стимулират работата на всички органи и системи;
  • Нормализират обмяната на веществата;
  • Изчистват и подмладяват кожата.

Това е резултат от това, че под въздействието на горещата лечебна пара порите на кожата се отварят и се осъществява активно потоотделяне. Обилното натрупани в кожата капки от парата преминават през тялото, измиват вредните вещества и не им позволяват да се абсорбират отново. По този начин се пречиства организма като цяло и на клетъчно ниво.

 

Фитопроцедурите от едната страна:
• Изчистват организма и изкарват от него шлаките и токсините;
• Стимулират работата на всички органи и системи;
• Нормализират обмяната на веществата;
• Изчистват и подмладяват кожата.
Това е резултат от това, че под въздействието на горещата лечебна пара порите на кожата се отварят и се осъществява активно потоотделяне. Обилното натрупани в кожата капки от парата преминават през тялото, измиват вредните вещества и не им позволяват да се абсорбират отново. По този начин се пречиства организма като цяло и на клетъчно ниво.
Кедровата дървесина от друга страна:
• Дава енергия и благодатна жизнена сила;
• Прочиства енергийните канали;
• Възстановява енергийното поле на човека;
• Кедровата дървесина има характерен, много приятен балсамов аромат;
• Кедровите фитоциди имат антибактериално действие и не позволяват развитието на бактерии;
• Намираща се в помещение тя създава дезинфекциозен ефект не само вътре в себе си, а и извън нейното пространство.
Цена за процедура във фитопаробъчва (20 мин.) с микс от билки  - 20 лв 
Пакет от 10 процедури - 120 лв.

 

Масажи

 

При нас ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве и тонус. Ние ще се погрижим да премахнете натрупаните напрежение и стрес от интензивното ежедневие с доказани лечебни методи и похвати. Ние ще Ви предложим богато разнообразие от масажи, аромамасажи, лечебни и антицелулитни процедури. Оставете се в ръцете на нашия eкип от висококвалифицирани Рехабилитатори/Кинезитерапевти и се отдайте на пълна релаксация, покой и хармония.