Адеа естетичен център Смолян

Създадохме Адеа естетичен център с увереността, че всяка жена носи красотата в себе си. Нашата мисия е да ви показваме колко прекрасни в действителност сте, а вие го демонстрирайте на останалия свят!

Понякога е нужно съвсем мъничко за да извадим на показ естественият ви чар, но разполагаме и с високотехнологична апаратура и козметика от висш клас за случаите, когато сте го скрили по-дълбоко.

Адеа естетичен център ще ви посрещне с приятната атмосфера на модерното кафе at Home където ще може да се освежите с качествено кафе, прясно изцеден сок от плодове или здравословно смути, а внимателното ни отношение, ведрост и търпение ще допълнят сладостта на усещането, че сте попаднали на правилното място.

Потърсете ни, ако имате нужда от помощ за да отклоните „щедрите подаръци” на времето- бръчки, стрии, килограми, целулит или стрес. Ако желаете да се избавите от нежелано окосмяване, да заличите следите на времето, назолабиални бръчки, пачи крак, гневна бръчка или да добавите обемна устните си. Ако искате да решите проблема с целулита и да намалите обиколката на определена зона или просто да си починете и да релаксирате с масаж и фитосауна. Ние сме тук, винаги отзивчиви и компетентни!

Работим изцяло с машини най-висок клас и сертифицирани специалисти с опит, поради което Ви гарантираме отличен резултат от процедурите!
Процедури за лице
Лазерна епилация
Перманентен Фон Дьо Тен
Вела Шейп
Хиалуронови филъри

НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

Лазерна епилация на цяло тяло

Промоционална цена от 260 лева за процедурата