Козметични процедури за красотата

 

Вече можем да изравним назолабиалната гънка или да уголемим устните си !

 • без болка
 • без игли
 • без спукани капиляри
 • без странични ефекти

Hya-M вкарва с 800 км /ч хиалуронова киселина/ филари/ , между епидермиса и дермата, което изключва спукването на капиляри и образуването на буци . При самият удар хиалуронът навлиза през 0,0017 мм. дупчица ,след което се разпръсква на равни количества в размер на 0,5 см . , благодарение на налягането . На устните може да се предаде обем, контурът не се манипулира .

Адеа естетичен център работи с висококачественият немски уред Hya-M

МИКРОНИДЛИНГ

Микронидлинг (микронийдълинг) и биоревитализация –Алтернатива на неаблативни лазерни процедури.

Колаген Индуктивната Терапия е основата на съвременните тенденции в областа на науките за овладяване процесите на стареене на кожата. Иновацията в тази област е свързана с научнообоснованото прилагане на микроиглоубождането като противодействие на клетъчното остаряване.

Микронидлинг (микронийдълинг) е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата, а именно:

 • белези
 • белези от акне
 • отпусната кожа
 • петна
 • за оформяне на овала на лицето
 • бръчки

Този метод представлява система, използваща техниката на микроперфорация. Фини иглички образуват микроскопични каналчета в епидермиса. Благодарение на тях, дълбоко в дермата се въвеждат хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини, лекарства и активни молекули пигменти. Като естествена реакция в следствие от фините убождания се наблюдава засилено производство на нов колаген и еластин.

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ ОТ МИКРОНИДЛИНГ?

 

 

 • Стягане на кожата чрез ускоряване продукцията на колаген – +400%
 • Биоревитализация – чрез вкарване на активни съставки на основата на хиалуронова киселина
 • Образуване на EFG (епидермални растежни пептиди), които осигуряват подмладяването на кожата и регенерация на кожата

КАКВО ТРЕТИРА МИКРОНИДЛИНГ?

МИКРОНИДЛИНГ ЗА БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

Чрез множеството микроперфорации с микронидлинг (микронийдълинг) се стимулира продукцията на колаген и растежни пептиди в кожата, което води до нейното обновяване и заличаване на белезите от акне. Предимството пред лазерните процедури е по-краткия период за възстановяване – до няколко часа (при лазер – 7-10 дни). Предимството е по-мощно и ефективно проникване на игличките, без това да води по-силна болка. Напротив, с микронидлинг (микронийдълинг) с Innopen усещането е много по-комфортно. Към процедурата се добавя биоревитализация с високо съдържание на хиалуронова киселина, което допълнително стимулира обновяването без да има белене на кожата и неприятно усещане за стягане, опъване и сухота.

МИКРОНИДЛИНГ ЗА БЕЛЕЗИ ПО КОЖАТА

Чрез множеството микроперфорации с микронидлинг (микронийдълинг) се стимулира продукцията на колаген и растежни пептиди в кожата, което води до нейното обновяване и заличаване на белезите от операции или дълбоки рани. Предимството пред лазерните процедури е по-краткия период за възстановяване – до няколко часа (при лазер – 7-10 дни). Няма опасност от хиперпигментации.Към процедурата се добавя биоревитализация с високо съдържание на хиалуронова киселина, което допълнително стимулира обновяването без да има белене на кожата и неприятно усещане за стягане, опъване и сухота, както е след дермапен и дермаролер.

МИКРОНИДЛИНГ ЗА БРЪЧКИ ОКОЛО ОЧИТЕ, УСТНИТЕ, СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

Микронидлинг (микронийдълинг) стимулира производството на колаген с 400% повече. При процедура за премахване на бръчки около очите, устните или цялостно подмладяване се добавя и биоревитализация с високо съдържание на хиалуронова киселина.

Студиото работи с продуктите RRS , които са сертифицирани с най-високия сертификат CE III за инжектируеми продукти.

С КАКВО СЕ ПРАВИ МИКРОНИДЛИГ?

Устройствата Innopen са висок клас уреди за микронидлинг (микронийдълинг). Произведени са в Германия и са предназначени за употреба от козметици. Системите , с които работим в студиото, са изключително прецизни и убожданията са с минимални травми за епидермиса. Патентованата защитна мембрана в картриджите Innopen гарантира най-високо ниво на безопасност за всеки клиент.

Най-прецизните уреди за микронидлинг (микронийдълинг) и микроперфорация на пазара. Отделен модул за моторно тяло, което прави уредите по-безшумни, намалява вибрацията, липсва загряване върху работния накрайник, което осигурява по-голям комфорт. Много високо ниво на безопасност – еднократни картриджи с патентована защитна мембрана, която не позволява повторно използване и осигурява защита от инфекции.


ПРЕДИМСТВА НА МЕТОДА

 • Съответства на критериите за идеален метод за подмладяване
 • Съдържанието на колаген в кожата се увеличава с 400%
 • Приложение при всички фототипове кожа
 • Минимална инвазивност и болезненост
 • Гарантира бърз и дълготраен резултат
 • Без странични ефекти и усложнения

КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОЦЕДУРИТЕ МИКРОНИДЛИНГ?

 

 

Биоревитализиращ микронидлинг се прилага веднъж на 2-4 седмици, в някои случаи може да бъде направен през 1 седмица. След процедурата препоръчваме използването на определени продукти за домашна грижа.

След процедурата

Повечето хора не усещат дискомфорт след терапията. Възможно е да се наблюдава зачервяване, което отминава до няколко часа. Не се препоръчва нанасянето на грим или токсични козметични продукти поне 8 часа след терапията. Също така, продукти съдържащи ретинол или гликолова/салицилова/млечна/лимонена киселина, могат да бъдат нанесени не по-рано от 24 часа след микронидлинг. От Адеа естетиче център препоръчваме и ежедневната употреба на слънцезащитен крем за предпазване на кожата от вредните слънчеви лъчи.НАШИТЕ ПРОЦЕДУРИ

0%
НАМАЛЕНИЕ

Лазерна епилация на цяло тяло

Промоционална цена от 260 лева за процедурата